reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

Ważne, że Fifiemu się podoba....my mamy autko smoby BUBBLE BUJAK CHODZIK JEZDZIK PCHACZ SMOBY POMARAŃC (1658653220) - Aukcje internetowe Allegro i na akumulator (i to się średnio sprawdza bo Krzysiek woli je pchać niż w nim jeździć) za to pierwsz sprawdza się nadal rewelacyjnie np. na spacer aby mu nóżki odpoczęły.
Ja dziś kupiłam tą lawetę LITTLE TIKES 170430 Wielka Laweta Samochód + BONUS (1649028277) - Aukcje internetowe Allegro i jest super więc polecam...plastik jest bardzo dobry jakościowo i Krzyśkowi się bardzo podoba a to najważniejsze. no i wart jest nswojej ceny (dałam 115zł)

Emalia ma ten pierwszy..fajna rzecz a laweta super!!!

reklama
A ja wczorej pojechałam do Janek specjalnie do H&M i co i d.pa nic nie kupiłam...fakt przeceny są (więcej dla dziewczynek) ale to szczegół, kolejki jak diabli, a mi się nic nie podobało, no może uszedł by jeden komplecik za 30zł (ale kolejki mnie odstraszyły) zielone spodenki w kratkę i koszulka z tygryskiem...w C&A dla Krzyśka też nic nie było...za to ja sobie kupiłam bluzkę i spodenki (po 39zł-czyli ujdzie) i w smyku kupiłam małemu piżamkę z tygryskiem za 25zł (też są przeceny ale nie rewelacyjne) teraz pojadę dopiero jak w Mothercare będą już przeceny i to zaawansowane...Za to mam u siebie rewelacyjny ciuchland gdzie obkupuje siebie i małego często w nowe rzeczy np. kupiłam sobie spódniczkę NEXT nową z metką za 5zł, spodenki 3/4 primark za 6zł, mojej mamie spodnie takie eleganckie w kant primark za 4,5zł- uwielbiam ten sklep.

A mam do sprzedania trochę ciuszków dla dziewczynek na 80 i 86 a będę miała też 2 sukienki jedna H&M druga George 104(wystawie dziś wieczorem) mam też (ale to na razie po za allegro) spodnie 86 nowe z metką NEXT(brązowe sztruksy) za 30zł plus przesyłka (krzyśkowi zostawiłam czarne więc te chętnie sprzedam)
tu jest link do dziewczęcych ciuszków Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A ja wczorej pojechałam do Janek specjalnie do H&M i co i d.pa nic nie kupiłam...fakt przeceny są (więcej dla dziewczynek) ale to szczegół, kolejki jak diabli, a mi się nic nie podobało, no może uszedł by jeden komplecik za 30zł (ale kolejki mnie odstraszyły) zielone spodenki w kratkę i koszulka z tygryskiem...w C&A dla Krzyśka też nic nie było...za to ja sobie kupiłam bluzkę i spodenki (po 39zł-czyli ujdzie) i w smyku kupiłam małemu piżamkę z tygryskiem za 25zł (też są przeceny ale nie rewelacyjne) teraz pojadę dopiero jak w Mothercare będą już przeceny i to zaawansowane...Za to mam u siebie rewelacyjny ciuchland gdzie obkupuje siebie i małego często w nowe rzeczy np. kupiłam sobie spódniczkę NEXT nową z metką za 5zł, spodenki 3/4 primark za 6zł, mojej mamie spodnie takie eleganckie w kant primark za 4,5zł- uwielbiam ten sklep.

A mam do sprzedania trochę ciuszków dla dziewczynek na 80 i 86 a będę miała też 2 sukienki jedna H&M druga George 104(wystawie dziś wieczorem) mam też (ale to na razie po za allegro) spodnie 86 nowe z metką NEXT(brązowe sztruksy) za 30zł plus przesyłka (krzyśkowi zostawiłam czarne więc te chętnie sprzedam)
tu jest link do dziewczęcych ciuszków Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a skąd Ty to bierzesz//ja chce ta ogrodniczke;)

Dziewczyny, mam do Was pytanko. Mam mozliwość sprowadzenia do Polski ubranek dla dzieci i nie wiem, czy znajde na to klientów :) Mi się podobają, ale wiecie jak to jest - każdy ma inny gust i nie wiem, czy mój jest zbieżny z gustem innych mam. Jednym słowem, czy kupiłybyście dla swoich dzieci coś z tych rzeczy:

Zobacz załącznik 363212Zobacz załącznik 363213Zobacz załącznik 363214Zobacz załącznik 363215Zobacz załącznik 363216Zobacz załącznik 363217

Dodam, że ceny by kształtowały się tak: pajacyki ocieplane z pierwszego zdjecia ok. 90-100zl, buciki-skarpetki antypoślizgowe ok. 5zl, śpiworek-fasolka ok. 100zl, buciki czerwone ok. 40zl, rajtuzy z motywami zwierzatek na pupie ok.20zl , szlafroczk ok. 90-100zl.

Co Wy na to? :)

Fajne te rzeczy, a cena do zaakceptowania:) Myślę że miała byś klientów

Arica- mi się te rzeczy podobają:)) Pewnie coś bym kupila hehe

A w H&M mega wyprzedaż!!! Bardzo dużo rzeczy po 10zl!!!!!!!! Polecam! Ja obkupiłam Jagode ze hoho mimo ze tak na prawde nic nie potrzebowała:)))

Buuu za późno tu zajrzałam i nie wiedziałam o wyprz w HM, byłam w trzech i pustki totalne

musisz spróbować by się dowiedzieć:) Życzę powodzenia i w razie czego dawaj namiary na allegro chyba że gdzie indziej będziesz sprzedawać:)

Na allegro na pewno, a oprocz tego chyba gdzies 'stacjonarnie', ale to jeszcze wszystko jest w fazie kalkulacji :)

btw: Jakby któraś z Was potrzebowała Huggiesow na basen to potwierdzam, ze w Biedronce wciąż są po 13,90. Kupiłam małej 2 paczki na wakacje i zapłaciłam niecałe 28 zł, a w Realu za 1 bym zapłaciła 25 z groszami! :)

Ostatnia edycja:
Wiem że to pewnie nie odpowiedni wątek ale przeglądałam gazetkę reklamową jednego z supermarketów budowlanych i natknęłam się na glazurę Hello Kitty, to był pierwszy szok, ale różową łazienkę w Hello Kitty jeszcze jakoś przełknęłam ale ceny kafelek już nie 159 zł za metr kwadratowy :szok::szok::szok:

reklama
W Selgrosie są do kupienia Pampersy - 2xJumbo Pack w cenie 89,90zl brutto (czyli 2x 70szt). A w Rossmanie jest taka sama promocja, z tym że dodatkowo jak się kupi Jumbo Packa to można dostać paczkę chusteczek nawilżających Pampersa za 1 zł.

W Selgrosie były też na promocji jogurciki Bobovity, ale tylko truskawkowe (3+1gratis) w cenie jak dobrze pamiętam 6,90zl albo coś koło tego, na pewno nie więcej niż 7 zł..

Do góry