Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szczerze to ja jakoś nie miałam większych problemów z termoopakowaniem,łańcuszka nie używałam ale często widziałam w różnych wzorach...a torba do wózka - teraz muszę poszukać bo ta po Jagodzie się nie nadaje już...pewnie też poszukam w necie...Dziewczyny, ja tak trochę z innej beczkiChcemy otworzyć sklep z artykułami dla dzieci i rodziców. Ale nie chcemy sprzedawać tam tego, co już można kupić w sklepach, tylko chcemy sprowadzić z zagranicy to, czego u nas nie ma. Ja np. miałam problem żeby kupić fajną torbę do wózka (w końcu znalazłam w internecie), opakowanie na smoczek - bo nie wszystkie maja 'w pakiecie', no i termoopakowanie na butelke tez znalazlam w internecie, bo w sklepach nic fajnego nie bylo. A, no i jeszcze długo szukałam łańcuszka do smoczka.. No i takie rzeczy chcemy właśnie sprowadzić do Polski. Może coś podpowiecie?
Z kupnem jakiej rzeczy dla siebie jako mamy lub dla dziecka miałyście problem? Będę wdzięczna za każdą podpowiedz
![]()
szczerze??Dziewczyny, ja tak trochę z innej beczkiChcemy otworzyć sklep z artykułami dla dzieci i rodziców. Ale nie chcemy sprzedawać tam tego, co już można kupić w sklepach, tylko chcemy sprowadzić z zagranicy to, czego u nas nie ma. Ja np. miałam problem żeby kupić fajną torbę do wózka (w końcu znalazłam w internecie), opakowanie na smoczek - bo nie wszystkie maja 'w pakiecie', no i termoopakowanie na butelke tez znalazlam w internecie, bo w sklepach nic fajnego nie bylo. A, no i jeszcze długo szukałam łańcuszka do smoczka.. No i takie rzeczy chcemy właśnie sprowadzić do Polski. Może coś podpowiecie?
Z kupnem jakiej rzeczy dla siebie jako mamy lub dla dziecka miałyście problem? Będę wdzięczna za każdą podpowiedz
![]()
a takie rzeczy typu smycz do smoczka i opakowania do butelek u nas są wszędzie, ale pomysł jest dobry, tylko naprawde wymaga przemyslenia, konkurencja jest ogromna, wiec trzeba pomysłu, przespie sie z tym, pomyslę i jak cos mi przejdzie to nie omieszkam napisać;-)
ceny maja z kosmosu, nawet po promocjach...u mnie góra jest PepkoSzczególnie promocjeDziewczyny jak lubicie Mohito to polubcie ich stronę na FB i wydrukujcie sobie kupon rabatowy na 25 % :-):-)ja już mam, w weekend ruszam na łowy, nic nie poprawia kobiecie nastroju jak zakupy![]()