reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Eagle- dla mnie taki rowerek co pokazałaś to nie rowerek;/ To inny rodzaj wózka. Nie ma bata zeby dziecko tam pedałowało...
Rowerek musi mieć pedały pod nogami a nie przy przednim kółku i łańcuch zeby wogole miało siłe ruszyć!!!
Hanka miala taki i sprawdził się super, stoi w piwnicy i czeka na Jagode ROWEREK / ROWER na łańcuch POLSK I!! na prezent (1502313615) - Aukcje internetowe Allegro
A dla Jagody chce kupic taki Drewniany rowerek biegowy jeździk BIKER EasyGO 24h (1489338962) - Aukcje internetowe Allegro

Magdax- ja kupiłam trzewiki ecco ale Jagoda się ich boi :szok: Za kazdym razem jak jej zakładam to zaczyna płakać!!

Ostatnia edycja:
może i nie rowerek, moja jeździła takim w zeszłym roku jak miała ok 1,5 roku i nikt nie narzekał, dla mnie opcja z podnóżkami była dobra bo gdy się zmęczyła nóżki jej nie wisiały bezwładnie tylko miały oparcie a wiadomo że dziecko nie ma zbyt wiele siły żeby za długo samo pedałować
w tym roku chcemy kupić już taki normalny

Magdax- ja kupiłam trzewiki ecco ale Jagoda się ich boi :szok: Za kazdym razem jak jej zakładam to zaczyna płakać!![/QUOTE]

a moglabys podeslac linka jesli to nie problem...kompletnie nie wiem jakie buty wybrac jako pierwsze...

ja Krzyśkowi teraz kupiłam coś takiego(czekam na przesyłkę-kupiłam oczywiście używane) Kula-pelna-niespodzianek_Fisher-Price,images_zdjecia,1,FPG6168_5.jpg
a mam chęć jeszcze na te pojazdy Zestaw pojazdów budowlanych SUPER JAKOŚĆ od RAMIZ (1483113497) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry