reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
A nam Dada w nocy przeciekła:eek: z pampersami się jeszcze to nie zdarzyło:sorry: fakt drogie są, ale mnie zaopatruje w nie teściowa, więc dalej jestem im wierna:tak:

ja też najczęściej używam dady a ostatnio dostałam majteczki hagis i zakładam na noc rewelacja nie uwiera i nic nie uciska no i wytrzymują

ja też najczęściej używam dady a ostatnio dostałam majteczki hagis i zakładam na noc rewelacja nie uwiera i nic nie uciska no i wytrzymują

Ja kupiłam ostatnio dada ale jakoś nie jestem zachwycona, zostanę jednak przy pampersach. Zresztą nie ma dużej różnicy między nimi jak się kupuje pampersy w promocji :-)

A ja dziś kupiłam dadę premium w promocji za 19,99 .. tylko się teraz zastanawiam czy nie było kiedyś mowy o tym, że dada wypada jakaś mniejsza rozmiarowo, wzięłam bez zastanowienia się rozmiar 4 i jutro sprawdzę czy są ok. No i ciekawa jestem jak się nam będą sprawdzały.
Póki co używam pampersów na noc i wickies lub pieluch wielorazowych na dzień.

reklama
Do góry