reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

Nam Dada nie przeciekały ale są mniej chłonne niż Pampers... po nocy dupka była mokra, a w Pampkach tak nigdy nie było, więc zostajemy przy Pampersach już do końca ;)

reklama
My i rossmanowskie i dadę wypróbowaliśmy . Po rossmanowskich Jasiek miał prawie non sto odparzenia :( a zmieniane były częściej niż pampki. Dada znów mi nie pasuje własnie ze względu na to że pupka zawsze mokra. Jesteśmy wierni pampersom:) Do czasu nocnikowania, który niestety idzie jak po grudzie:(

Ja też uznaję tylko pampersy :-) inne jak dla mnie porażka, a nawet nie kupowałam całych paczek tylko brałam po 2 sztuki od znajomych spróbować, pampki najlepsze, choć tez nie idealne

Swoją drogą w carrefour pampersy od 22 do 24 paź. są za 49,99 a jeszcze zwracają 15 zł w bonie na listopad :-)

reklama
Ja miałam te chusteczki Są fajowe bo: mokre , papierowe nie materiałowe jednakstrasznie się czlowiek nawkurza jak ma je wyjąć:) Zobaczycie o czym mówię jak kupicie:):):) Ja generalnie je lubię (to jedyny produkt huggies które lubię bo pieluchy = pomyłka:)) Ale uwwwieeelbiam zdecydowanie NIVEA:) Są najlepsiejsze

Do góry