• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hehe my też jak gdzieś jedziemy to pakowanie jest na ostatnią chwilę zostawiane.
A co jest maleńkiej, że badania robicie??

Jakubcio już mi wstał...teraz poszaleje trochę. A jak mięsko się upiecze to idziemy na spacerek :)

Anetko świetne wieści!! Gratuluję!! I cieszę się razem z wami!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

He a ja się i tu jeszcze pochwalę:
-mamy trzeciego ząbka, a czwarty wyjdzie lada moment!
-Jakubek zaczyna samodzielnie chodzić!!
Małe/wielkie rzeczy a jak cieszą!!
My teraz mamy podzielone role... Ja sprzatam a synek śpi :) Jak wstanie idziemy na spacerek i małe zakupki...

Mi Jakub zasnął... A później też idę na ryneczek...po fasolkę, truskaweczki i arbuza hehe
To jak będziesz na rynku...to na kawę zapraszam...mieszkam niedaleko ;)
Oj masz fajnie z weselem. Ja miałam iść teraz w sobotę (tą co była) ale w piątek zmarła moja chrzestna :( i nie poszliśmy... Zamiast wesela pogrzeb mieliśmy :(
No a jak ty będziesz się szykować i bawić...ja znowu do Wa-wy jadę... ale na szczęście to już ostatnie egzaminy.

Kochana głowę daję sobie uciąć, że się nie znamy :) Ja w Iławie mieszkam dopiero od roku :) I wstyd się przyznać ale nie wiem ani gdzie jest Lipowy Dwór ani Sobieskiego hehehe Chociaż nazwa ulicy jakoś mi znajoma :)

My siedzimy w domku. Jakubek spi...a ja zabiaeram się za sprzatanie po obiedzie. Mąż był w domu przelotem z jednej pracy do drugiej... A wieczorkiem przyjeżdżają moi rodzice-jutro zostaną z Jakubciem, bo ja do szkoły a M. do pracy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry