olcia10700
Zaciekawiona BB
Hej wczoraj o 10 miałam badanie beta hcg czy przychodziły wam wyniki w sobote czy dopiero w poniedziałek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po paru godzinach ale ja doplacilam I bylo przyspieszone . Wciagu 6 h mialam wynik . Jak do tej pory nie masz to mozliwe ze dopiero w poniedzialek dostaniesz . Ale jezeli to byla diagnostyka to w teorii w sobote powinnas miec wynikHej wczoraj o 10 miałam badanie beta hcg czy przychodziły wam wyniki w sobote czy dopiero w poniedziałek?
tego samego dnia wieczorem.Hej wczoraj o 10 miałam badanie beta hcg czy przychodziły wam wyniki w sobote czy dopiero w poniedziałek?
W ten sam dzień ale o 16.40 w synevoHej wczoraj o 10 miałam badanie beta hcg czy przychodziły wam wyniki w sobote czy dopiero w poniedziałek?
W bocianie 45min i wynik na stronie (niby mają 1/2 godziny). U mnie było tak, że jak szlam zrobić to jak wracałam do domu to w windzie już wyniki byłyHej wczoraj o 10 miałam badanie beta hcg czy przychodziły wam wyniki w sobote czy dopiero w poniedziałek?