Mojej siostry syn ma za nie długo chrzest i mój partner będzie chrzestnym , obiad i kawa z ciastem będą w restauracji. Dawno nie byliśmy na chrzcinach i tak mnie więcej ile się daje teraz do koperty ? Plus chcemy dać jeszcze jakiś prezent
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło mamoJa bym dała tak z tysiąc-dwa do koperty i złoty medalik na przykład. Zależy też od waszych możliwości finansowych.
Kilka lat temu też bym tyle dała. Ale dla dziecka siostry w sumie nie byłoby mi szkoda. Co innego dla jakiejś dalszej rodziny. Tak jak mówię, to zależy od możliwości, nie każdy musi sypać do koperty i najważniejsza powinna być obecnośćŁo mamo
Ja jako chrzestna dałam 400zl