reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

:zawstydzona/y: dzięki, ciesze się, że mogę pomóc.
post nie tylko wydaja się, ale też stopniowo "staja się" większe kiedy buły podpachowe wchodzą z powrotem do miseczki.
Choć w przypadku bardzo obfitych biustów wydaje się na odwrót, biust jest tak jakby lepiej poukładany ^^
No a faceci muszą być zadowoleni, bo kobieta która widzi zmianę na lepsze zaczyna znów lubić swój biust i chętniej go eksponuje i pokazuje ;-)

reklama
Haszi, to i ja poproszę: pod biustem na wdechu - 82 w biuście w miękkim staniku, luźno - 91.
Muszę coś z tym biustem zrobić bo masakra:dry:

Haszi a moze znasz jakies dobre kosmetyki do pielegnacji biustu? myslalam nad mustela ale nie wiem czy jest dobra bo uzywalam kosmetykow musteli na Szymonie i go uczulily..wiec mam ograniczone zaufanie do tej firmy

Haszi, coś mi jednak nie pasi, czy nie powinno się mierzyć na wydechu? Bo przecież jak zmierzę na wdechu, to jak wypuszczę powietrze, to biustonosz spadnie mi do kostek ;-)
Na wydechu pod biustem mam 76

Kasiu z tego co pamiętam pisała Haszi to na wydechu coby było ciasno;-)
no ja dziś cały dzień nosze staniczek i przede wszystkim to sie prostuje:szok: bo zawsze to taka zgarbiona z piersiami po kolana;-)

reniapiękna jest ta zmiana postawy :-D
pearl wciąż eksperymentuje z kosmetykami, na razie ne znalazłam niczego wyjątkowo skutecznego :/ Teraz mam zamiar przetestować jakiś preparat Dermedica ale chyba muszę poczekać na większy doplyw gotówki. Głupie ale zawsze mi na moje kosmetyki szkoda :baffled:
Podobno najlepsze (i najtańsze ;-))są zimne prysznice ale ja jakoś nie moge się zdobyć :-p
KasiaD
Wychodzi 70 DD angielskie i 70 E europejskie.

Fakt, fakt na wydechu, sorry :zawstydzona/y:. Dokładnie tak jak pisały dziewczyny i jak się domyślasz chodzi o to ,żeby było ciasno.

Jedne dziewczyny lubią i potrzebują tak ciasno, żeby fiszbiny odciskały się na mostku, innym wystarcza miły ścisk. Dobrze jest dobrać obwód tak, żeby przy pierwszym ubraniu ledwo dało się zapiąć na pierwszą haftkę (można nawet kupić przedłużkę), a potem w miare jak materiał będzie się rozciagał przepinac na luźniejsze.
Zawsze z obwodem mozna poeksperymentować by dopasować idealny, trzeba tylko pamiętać o zwiekszaniu lub zmniejszaniu rozmiaru miseczki.

reklama
hmm a ja myslalam ze mniejszy obwod jest na wdechu kiedy sie wciaga wszystko do srodka...no nie wazne, wazne zeby bylo ciasno;-):-)
ja tez cos nie moge sie przemoc do zimnego prysznica, uwielbiam stac pod goraca woda, co oczywiscie nie jest najlepsze dla mojej skory:no::no:

Do góry