reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
Mi też nie, tylko czasem czuję, po obrączce czy pierścionku, że palce troszkę tak.

W końcu się zważyłam w poniedziałek jak byłam u ginki, i wyszlo mi, że od poczaku przytyłam ok. 14 kg (około, bo nie wiem ile odjąć za ubranie, które wtedy miałam na sobie :) odjęłam 3kg).

lolcia81, ale malutko przytyłaś :-) Super! Ja przed ciążą byłam chudzielcem, to organizm musił wyrównać :-) Cieszę się i mam nadzieję, że po porodzie nie spadnę wiele z wagi!

mi po porodzie ewentualnie moze zostac 2-3kg
ja mam 12 na plusie
co do puchniecia to nie puchne ale czasem tak minimalnie palce-to tak jak u catherinki po pierscionku czuje

reklama
ja ciagle 11 kg. i na razie nie puchne. Ale tez apetyt mam coraz slabszy. I co najdziwniejsze- wole byc glodna niz zrobic sobie cokolwiek do jedzenia. To u mnie bardzo dziwne, bo kiedys jedzenie dla bylo niezwykle wazne i nawet jakbym padala ze zmeczenia to za robienie jedzenia wzielabym sie z zapalem. Nawet przed ciaza umieralam z glodu po 2-3 godzinach od posilku. A teraz po sniadaniu dopiero pod wieczor przypominam sobie ze warto cos zjesc (i to bardziej z rozsadku niz z checi). Na dodatek malo co mi smakuje :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry