• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ile trwa plamienie implantacyjne

Krainka

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny napiszecie mi jak długo trwały wasze plamienia implantacyjne i jak obfite były.

Wiem że wedle teorii jest to max 3 dni ja się zastanawiam czy ktoś jednak miał je dłużej niż 3 dni.

reklama
Plamienie implantacyjne wystepuje zanim test lub beta jest pozytywna. U Ciebie to ju żnie implantacja a plamienialub krwawienie w ciąży. Więc zgłoś się do lekarza.

Co do mnie to kontakt z lekarzem mam i co jestem w stanie to robię. Nie prosiłam o pisanie co miałam a czego nie mam itd. Zdałam pytanie na temat plamien implantacyjnych więc proszę nie łączyć dwóch tematów 🤦
Więc pytasz tylko teoretycznie? Każdy organizm jest inny. Każdy może reagować inaczej. Ale plamienie implantacyjne zwykle trwa kilka dni. Jeżeli dłużej to nie jest to implantacja.

Tak dokładnie tylko teoretycznie. Jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce nie teorii. Ja sama osobiście miałam jednorazowe plamienie w śluzie ale właśnie byłam ciekawa czy nikt nie miał dużej. Znam dziewczynę co myślała że ma normalny okres a okazało się później że jest w ciąży

Tak dokładnie tylko teoretycznie. Jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce nie teorii. Ja sama osobiście miałam jednorazowe plamienie w śluzie ale właśnie byłam ciekawa czy nikt nie miał dużej. Znam dziewczynę co myślała że ma normalny okres a okazało się później że jest w ciąży
Tylko nie wiem do czego ta wiedza jest Ci potrzebna. Piszesz jakąś pracę naukową?

Po prostu pytam ze zwykłej ciekawości. Czy muszę coś mieć żeby się czymś zainteresować??? Pracę naukową napisałam w podobnym temacie. Nie lubicie poszerzać wiedzę? Lubię mieć pojęcie na wiele tematów nie ograniczam się tylko do tego co mnie dotyczy. Nie bardzo rozumiem skąd takie zdziwienie?

reklama
Jak napisałam miałam plamienie jedno razowe i to się nie ma nic do poprzednie tematu. Więcej empatii mniej złośliwości :) zapisałam się na forum żeby prowadzić spokojne rozmowy, nie sądziłam, że pytając o co kolwiek ktoś będzie na mnie naskakiwać. Szukam dialogu a nie tłumaczenia się dlaczego i po co. Zwykle pytanie i zwykła odpowiedź. Jeśli odpowiedź na pytanie sprawia problem to najlepiej pominąć temat i się w nim nie wypowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry