Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Więc pytasz tylko teoretycznie? Każdy organizm jest inny. Każdy może reagować inaczej. Ale plamienie implantacyjne zwykle trwa kilka dni. Jeżeli dłużej to nie jest to implantacja.Co do mnie to kontakt z lekarzem mam i co jestem w stanie to robię. Nie prosiłam o pisanie co miałam a czego nie mam itd. Zdałam pytanie na temat plamien implantacyjnych więc proszę nie łączyć dwóch tematów![]()
NO tylko Ty nie masz plamienia implantacyjnego i to akurat jest fakt. Więc pytasz w celu?Co do mnie to kontakt z lekarzem mam i co jestem w stanie to robię. Nie prosiłam o pisanie co miałam a czego nie mam itd. Zdałam pytanie na temat plamien implantacyjnych więc proszę nie łączyć dwóch tematów![]()
Tylko nie wiem do czego ta wiedza jest Ci potrzebna. Piszesz jakąś pracę naukową?Tak dokładnie tylko teoretycznie. Jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce nie teorii. Ja sama osobiście miałam jednorazowe plamienie w śluzie ale właśnie byłam ciekawa czy nikt nie miał dużej. Znam dziewczynę co myślała że ma normalny okres a okazało się później że jest w ciąży