reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ile tygodni ma wasze szczęście w brzuszku i te szczęścia które są już z nami:-)

Oj rzeczywiście nie bedzie łatwo ale ty z twoim zapałem na pewnosobie poradzisz.a Dianka i reszta dopasują się do sytuacji.
Dobranoc Dominiczko i Dianko.:-D

reklama
Witam Mamusie:-)troche poczytalam co wczoraj pisalyscie...ja tez sie boje powrotu do pracy-do konca marca mam spokoj ale potem...nie wiem co bedzie z Robciem-prawdopodobnie Babcia przyleci i bedzie sie wnusiem zajmowac a ja,,spokojnie,,:-(wroce do pracy...zobaczymy
Piekne zdjecia!!!Ddotty,Kasiu sliczne swiateczne zdjecia!!!ja tez sie postaram zamiescic jakies nasze.

Mika,Dianka wyglada jak ksiezniczka w tej rozowej sukieneczce!!!sama sie lapie ostatnio ze patrze na sukienki:szok:...hm,Robcio by sie na mnie obrazil:-D
Ulenko,Kornelia jak sie czujecie,jak Maluszki w brzuszkach sie maja????poswietowaly tez:-)??

glitterfy092523129D37.gif

glitterfy092911823D34.gif

glitterfy093034950D32.gif

glitterfy093159240D30.gif

czesc dziewczyny a ja w końcu mam gościa "tatuś" sie zjawił gdyby nie to ze dzwonił to na kolanach by mnie prosił o pomoc. Wiedziałam ze jak bedzie miał problem to sobie o nas przypomni teraz śpi w drugim pokoju bo sławka nie ma wiec tam moze spac a potem mamy rozmawiac ciekawe jak ta rozmowa bedzie wygladac, odkad przyszedł zamienilismy kilka słów i stwierdził ze jestem wredna :-D haha on nie wiem jeszcze do czego ja jestem zdolna i jak bardzo wredna potrafie byc

reklama
Do góry