Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ze spacerami mam ten sam problem praktycznie od początku i też myślałam, że po 3 miesiącu coś się zmieni, ale niestety bez rewelacji, czasami jest jeszcze gorzej. Mały potrafi pospać tylko 20 min a resztę spaceru się wydziera, bo mało interesuje go to co się dzieje dookoła. Może nasze dzieci są domatoramiMoje dziecko śpi baaardzo różnie, ale może to kwestia tego, że ma dopiero niecałe 2 miesiące. Czasem w dzień uda mu się przespać 2 razy po 1,5h, czasem są to 40 min drzemki, na razie jakoś pory tego spania nie są unormowane, a czasem jest tak, że chce spać a nie może zasnąć, w nocy śpi różnie czasem od 20 do 6 rano z co 3h przerwami na jedzenie. Na spacerze śpi godzinę a czasem jak mam stalowe nerwy i przetrzymam jego wrzaski po przebudzeniu to pośpi jeszcze z 1,5. Jak usłyszałam, że dzieci na spacerach śpią...ech może się coś zmieni po magicznym 3 miesiącu
Mój mały jeździ już w pozycji półsiedzącej, ale mimo to nie bardzo zadowolony jest ze spacerów. Szybko się nudzi i w krzyk. Poza tym nie znosi jak słońce świeci mu w oczy i jak mu wiaterek wieje w twarz. A przecież nie da się go przed tym wszystkim uchronić. Mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni, bo zbliża się lato i nie mam zamiaru kisić się z nim w domu całymi dniami.Może faktycznie a może wnerwia je to, że nic nie widza tylko budkę wózka.![]()
a co do nocy to jeszce nie przespal calej nocy bez przebudzenia a srednio budzi sie ok 3-4 razy :sick: co do tego mam pytanko... czy macie jakies sposoby na budzenie sie malucha w nocy i jakii moze byc powod tak czestego budzenia sie w srodku nocy np. wczoraj nie spal od 1:00-3:00