Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nasz maluszek idzie spać o 20 ale za to wstaje o 5. Chciałam go trochę przestawić, ale się nie da. Już tak sobie ułożył rytm dnia i jak próbuję coś zmienić to za zwyczaj kończy się histerią i wtedy i tak muszę ustąpić
.

Wszyscy znajomi życzą nam następnych takich dzieci.wg mnie to za wczesnie wydaje mi sie ze dziecko samo bedzie wiedzialo kiedy nie jesc w nocy ja jak mala mila 2 miesiace to wyswalam tez kilka razy w nocy a na poczatku jak w zegarku co 2 godziny zaczela przesywpiac cale noce jak miala kolo 6 miesiecy ale znam mamy co jeszcze maja 9 miesieczne dzieci wstaja po 2,3 razy na karmienie. Zycie samo pokarze co i jakNo to Juust tylko pozazdrościc naprawde, chociaż ja aż tak bardzo to tez nie powinnam narzekac.
My kapiemy Nikodemka koło 21.00 potem zasypia i budzi sie po 22.00 na jedzonko - potem się budzi o 2.00/3.00 na jedzonko i potem o 6.00 rano. Naszczęście zaraz jak sobie poje to odrazu kładziony do łóżeczka zasypia.
Ciekawe czy tak już zostanie czy kiedyś nastanie taka noc że całą prześpi? chyba jeszcze jest za malutki żeby to przewidziec. No cieszyłabym się gdyby na to jedzonko o 2.00 w nocy się nie budził ale niewiem jak go tego oduczyc kiedyś bo teraz to chyba troszke za wcześnie.