Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Staś ma 16 dni i waży 3700 g. Od wyjścia ze szpitala przybrał 550 g (w 12 dni). Pani doktor na dzisiejszej wizycie policzyła, że dziennie przybiera 45 g przy normie 30 g. :-) Chyba chce pójść w ślady brata...;-)
to my mamy problem waga urodzeniowa 3850 , przy wypisie 3620 a na wczorajszej wizycie 3590 czyli cały czas w dół, może mam za mało pokarmu, albo coś ze mną nie tak:---(
pestka głowa do góry na pewno mleko masz dobre! grunt do pozytywne nastawienie
a co lekarz na to powiedział?
jeśli twoja niunia jest spokojna i ładnie ci śpi to nie masz co się martwić.za tydzień znów ją zważ i sama się przekonasz że waga pójdzie w górę
kazała mi odciągać pokarm a na ważenie już jutro kazała też ją wybudzać i dawać mleko co 2 godziny, bo mała jadła co ok 3-4, ale jak ściągam to z obu piersi ok 40 ml:-(, więc myślę że zaczyna jej brakować mleka i pewnie powie mi jutro że zaczynamy dokarmianie a tak się nastawiłam na karmienie piersią
ten sam problem miałam z pierwszą córcią i też jechałam na butli, nie uważam to za nic złego ale zawsze jest taka myśl co ze mnie za matka, nie potrafi wykarmić dziecka, choć tak bardzo chce:-------(