reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ile ważą wasze dzieci

reklama
jesli idzie w parze z waga i na siatce centylowej rowno to wyglada to mysle, ze nie ma czym sie martwic :-) a jesli sie martwisz to zapytaj lekarza co o tym sadzi, ale podejrzewam, ze powie, ze wszystko w porzadku :tak:

jesli idzie w parze z waga i na siatce centylowej rowno to wyglada to mysle, ze nie ma czym sie martwic :-) a jesli sie martwisz to zapytaj lekarza co o tym sadzi, ale podejrzewam, ze powie, ze wszystko w porzadku :tak:
waga jest ok na siatce:tak: ale ze wzrostem moja córka wychodzi po za siatkę:szok::szok:
87cm ma ale to mój pomiar;-) na szczepienie idziemy po świętach:tak: nasza pani doktor jest chora:baffled: a nasz lekarz prywatny to Wiesz jak jest przyjedzie do domu i pojedzie a w przychodni córcie zważą i zmierzą:tak:

do lekarzy prywatnych, to mam mieszane uczucia,
zawsze wzywałam lekarza do domu i słono płaciłam:szok:, ale ostatnio lekarz nie odbierał telefonu, a ja nie chciałam czekac i poszłam do przychodni, byłam mile zaskoczona podejsciem lekarza:shocked2:, bo szczepieniach miałam do czynienia i innym lekarzem,
teraz już chodzę do przychodni, a lekarz prywatny może sie przyda, bo pracuje w szpitalu, ale oby nie:no:

ja jeszcze nigdy nie korzystalam z prywatnego pediatry...nawet mi do glowy nie przyszlo :szok:
mam przychodnie 2 minuty od bloku i nasz pediatra jakos mnie nie zawiodl...moze nie mam zbyt duzego doswiadczenia, ale na razie mu ufam i wydaje mi sie w porzadku, takze chodzimy do niego...nawet tylko raz wzywalam go do domu, jak miala jelitowke, a tak to sami do przychodni chodzimy i nie wzywamy na wizyty domowe...a w weekendy jezdzilismy od razu do szpitala zeby ogladali mloda i dobrze, bo dwa razy jechalismy i dwa razy zostawalismy w szpitalu.

ja sie przejechałam na naszym pierwszy pediatrze z przychodni jak młoda nie tolerowała bebika i wtedy poszłam do prywatnego i on sie wstrzelił super w mleko i ten prywatny jest na nagłe sytuacje a w przychodni zmieniłam pediatre i na razie jest ok...

reklama
Do góry