A
Agutek
Gość
Ja bym musiała tą miarkę sobie kupić by wiedzieć ile mniej więcej ma wzrostu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
elahar zobacz moją w galerii jakie patykiMoja też ma szczupłe nóżki i raczki. A mierzy ok. 81 cm (sama ją mierzyłam)
elahar zobacz moją w galerii jakie patykiz tym że cały czas sobie tłumaczę że dobrze waży 12,5kg a szczupła jest przez wzrost
ale babcie cały czas trajkoczą że taka chudzina i że chyba nic jej nie daje do jedzenia
![]()
Łomatkoelahar zobacz moją w galerii jakie patykiz tym że cały czas sobie tłumaczę że dobrze waży 12,5kg a szczupła jest przez wzrost
ale babcie cały czas trajkoczą że taka chudzina i że chyba nic jej nie daje do jedzenia
![]()
same chudzielce z tego marca![]()
no jakie chudzielce, mamy dwie 12,5 kilogramowe dziewczynkiz samego szczytu siatki centylowej;-)
no właśnie nasze córcie ważą tyle samono jakie chudzielce, mamy dwie 12,5 kilogramowe dziewczynkiz samego szczytu siatki centylowej;-)
U mnie wogóle nie mierząU mnie mierzą na leżąco.
A my byliśmy na szczepieniu w poniedziałek i pani od razu nas posłała na ważenieW przychodni zapytali mnie dzisiaj czy sobie życzę ważenie dziecka. Oczywiście, że tak! Poinstruowali mnie, że obowiązek ważenia dziecka jest do roku. Potem mogą to zrobić na moje życzenie.