• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ile wazy Wasze dziecko w brzuszku?

Baby ola - spokojnie, moja mała najpierw była o 3 tyg. do przodu w porównaniu do wieku ciąży, potem na miesiąć przed porodem miała 2700 i lekarka powiedziała że tak akurat do porodu będzie miała 3200-3300, a mała zrobiła psikusa i urodziła się 2750 - także określona waga jest mocno orientacyjna :) powodzenia :)

reklama
waga jest mocno orientacyjna :)

bardzo mocno orientacyjna...Kuba w dniu porodu jak podawali wage to powiedzilei lekarze że będzie miał tak 2200-2400 i że urodzi się najwcześniej za tydzień a kilkanaście godzin później Kuba przyszedł na świat z waga 3480 :-D, 54 cm...więc nie ma co się anstwiać...dzisiaj też jade zmierzyć i zwarzyc małego Franka i zobaczymy co tym razem wymyślą :P

babylola moja niunia w 25 tygodniu wazyla 1240, teraz 36 tc - ok 3200g, wiec sie nie martw, tak jak pisza dziewczyny waga jest bardzo orientacyjna:)

dziewczyny wagą z usg nie ma się co sugerować, u mnie wg pomiarów usg mała miała ważyć 3300 a urodziła się z wagą 3800:) waga usg jest tylko orientacyjna wszystko zależy od tego jak dzdidziuś się ułozy w brzuszku,
pozdrawiam i przyjemnego oczekiwania na rozwiązanie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry