reklama

Ile %wzrastala Wam beta w 6 tyg?

reklama
Ja robilam bete w odstepach tygodniowych i az do 9 tygodnia duzo rosla a potem kolejnej przyrost byl duzo mniejszy i wtedy przestalam ja robic.. I dopiero po tych betach mialam zlecone usg. Wiec w moim przypadku beta duzo dala, nie uwazam ze robienie jej jest bez sensu. Patrycja z tego co pisalas masz wysoka bete i caly czas rosnie wiec sie nie martw. Jak 22 procent przez dwa dni to wydaje mi sie ze jest ok. Ja robilam w odstepach tygodniowych, inny przyrost bedzie co tydzien a inny np co dwa dni. Jak czesto robisz bete? Moj lekarz jest zdania ze najpierw tak dlugo powinno sie robic bety i dopiero pot ych wynikach usg prenetralne.
CO do bety to mialam np 60 tysiecy a po tygodniu ponad 90 tysiecy ale doklade wyniki musialabym sprawdzic.Jak chcesz to Ci je podam.

Ostatnia edycja:
Ja robilam bete w odstepach tygodniowych i az do 9 tygodnia duzo rosla a potem kolejnej przyrost byl duzo mniejszy i wtedy przestalam ja robic.. I dopiero po tych betach mialam zlecone usg. Wiec w moim przypadku beta duzo dala, nie uwazam ze robienie jej jest bez sensu. Patrycja z tego co pisalas masz wysoka bete i caly czas rosnie wiec sie nie martw. Jak 22 procent przez dwa dni to wydaje mi sie ze jest ok. Ja robilam w odstepach tygodniowych, inny przyrost bedzie co drugi dzien a inny np co dwa dni. Jak czesto robisz bete? Moj lekarz jest zdania ze najpierw tak dlugo powinno sie robic bety i dopiero pot ych wynikach usg prenetralne.
CO do bety to mialam no 60 tysiecy a po tygodniu ponad 90 tysiecy ale doklade wyniki musialabym sprawdzic.
No obecnie to już byla ostatnia..zobaczymy co na usg wyjdzie..pewnie chciał zobaczyć czy bedzie wzrastała czy nie..trzymaj kciuki by zarodek z serduszkiem sie pokazal❤

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry