Lady Loka
Fanka BB :)
Moim zdaniem rzeczy na krótki rękaw są w zimie zbędne  ale skoro już to wszystko kupiłaś, to troche nie rozumiem
 ale skoro już to wszystko kupiłaś, to troche nie rozumiem 
Dla mnie za dużo pajaców, ja mialam po 3 na rozmiar. A bodziaki schodziły mi mocno, bo syn ulewał i czasami 5x dziennie go przebierałam.

Dla mnie za dużo pajaców, ja mialam po 3 na rozmiar. A bodziaki schodziły mi mocno, bo syn ulewał i czasami 5x dziennie go przebierałam.

Miałam podobnie i pomimo ze syn urodził się 53cm, to te ubranka na rozmiar 56 były i tak tylko na chwilę. Szybko przeszlismy na 62. Ja potem kupowałam na bieżąco. Sama zobaczysz ile czego będzie potrzebne.
 Miałam podobnie i pomimo ze syn urodził się 53cm, to te ubranka na rozmiar 56 były i tak tylko na chwilę. Szybko przeszlismy na 62. Ja potem kupowałam na bieżąco. Sama zobaczysz ile czego będzie potrzebne. Nie sugerowałabym się. A potem i tak im ciężko zmierzyć, więc jeśli na prenatalnych (tylko nie wiem, o których mowa) było że 60 cm, to bym przesiala te informację
 Nie sugerowałabym się. A potem i tak im ciężko zmierzyć, więc jeśli na prenatalnych (tylko nie wiem, o których mowa) było że 60 cm, to bym przesiala te informację