G
guest-1714079215
Gość
Powiem tak. Jeśli ktoś chce, niech daje. Niespecjalnie rozumiem ideę pytania się o zdanie obcych ludzi w necie, skoro ktoś uważa, że to świetny wybór.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz, to że my takiej potrzeby nie odczuwamy, nie znaczy że nie odczuwa jej ktos innyPowiem tak. Jeśli ktoś chce, niech daje. Niespecjalnie rozumiem ideę pytania się o zdanie obcych ludzi w necie, skoro ktoś uważa, że to świetny wybór.
Rozumiem potrzebę zapytania się o zdanie jeśli ktoś ma wątpliwości, to tak. Ale jeśli za chwilę ktoś dopisuje, że nie interesuje go co powiedzą ludzie i jest zdecydowany to po co pyta?Wiesz, to że my takiej potrzeby nie odczuwamy, nie znaczy że nie odczuwa jej ktos inny![]()
Olgierd moim zdaniem super, męskie silne imięTrochę nietypowe imię, nie słyszałam go wcześniej.
U nas będzie Olgierd Serafin i już odbyło się kręcenie nosem rodziny na jedno i drugie imię - o ile jeszcze rozumiem, że Serafin może brzmieć nietypowo to Olgierd? Serio? Przecież to nie jest aż tak znowu rzadkie imię
W każdym razie tez padały argumenty o tym, że dzieciak nie będzie miał życia. Ja w klasie miałam Olimpię i nikt nawet nie wpadł na pomysł, żeby żartować z jej imienia. Szybko się osłuchało.
Także decyzja należy do was![]()
Mi też się bardzo podoba, zwłaszcza że jest na cześć teścia mojej patronki i najbliższej sercu świętejOlgierd moim zdaniem super, męskie silne imię
NoOlgierd moim zdaniem super, męskie silne imię
Amen siostro!W ogóle przepraszam że to napiszę...ale dla mnie argument typu aaa bo ja jestem taka oryginalna i imię też chce dać nietypowe (nie mówię że tak jest w przypadku autorki). Wyzywajmy się artystycznie w pracy,realizując swoje pasje whatever ale oszczędźmy dziecko![]()
To po tatusiuNoMi się Olgierd kojarzy z dobrze zbudowanym, przystojnym, brodatym facetem
Dla mnie bomba.