reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla dzidzi

reklama
u nas tez jeszcze nie ma ostatecznej decyzji. Mi sie coraz bardziej podoba Alicja, mężowi Agata i Justyna...
W razie czego musimy na chlopca imie tez miec-bo wiadomo lekarze czasem się mylą;)

U nas po wczorajszej rozmowie staneło na tym że będzie Borys albo Gabriel z powrotem jednak.... ciężki orzech do zgryzienia bo mnie się oba strasznie podobają.....

ola u mnie zostaje JASIO!!!!! chocby nie wiem co i nawet maz juz gada jasio wiec sie przestawil i dobrze :p juz nie chce zmieniac :)

wiolcia krzys to bardzo ladne imie :D moj maz i tata maja tak wlasnie ;) bo krzyski to super chlopaki :p

heheeh Missiiss w koncu bo juz nie nadazalam i ostatnio sie wlasnie zastanawialam czy aby Jasiek jest juz na 100 Jaskiem czy moze troszke Marcelkiem :p

Ewwe Gabriel jest baardzo pieknym imieniem u mnie na osiedlu mieszka chlopak ktory ma tak na imie i jako dziecko mial burze afro blond lokow i olbrzymie okragle niebieskie oczy ciagle tak wyglada tylko wloski mu sciemnialy troche, wszyscy mowili na niego Gabrys lub Gabi :) Borys jest dla mnie twardszym i takim bardziej meskim imieniem natomiast Gabriel ma w sobie cos eterycznego i delikatnego eeehhhhh ciezki orzeszek

Zaczęło mi się ostatnio podobać imię Henio :) Strasznie sympatyczne, a bardzo bardzo rzadkie :) Ale to następnym razem - jeśli będzie chłopczyk, to teraz musi być Franek, inaczej już sobie nie wyobrażam :)

o wczoraj maz zaproponowal mi franka :)

salomi no jasio juz na 1000000% zostaje bo to moj jasiuniek juz ja juz inaczej do niego nie umiem mowic :) ale tak ladnie opisalas imie gabryjel ze mis ie tez zaczelo podobac :)

reklama
Cześć dziewczyny :)

U mnie na razie wybieramy z mężem pomiędzy Mateuszem a Emilem :), ale chyba bardziej jestem za Mateuszkiem. Wszystko rozstrzygnie sie jak zobaczymy maluszka :)

Mateusz
Mateusz jest niezwykle odpowiedzialny, prawdomówny, sprawiedliwy, dobroduszny. Raz podjęte ustalenia i raz dane słowo, realizuje z żelazną konsekwencją. Nawet, jeśli miałoby mu to przynieść straty. W swych przekonaniach jest konserwatystą. Ofiarnie służy sprawie publicznej, udziela pomocy innym osobom. (Znaczenie imienia Mateusz)

Emil
Emil jest osobą wrażliwą, odważną i pełną temperamentu. Posiada naturę raczej niespokojną. Charakteryzuje się dużym poczuciem humoru. To typowy introwertyk, nieraz ucieka przed raniącą go rzeczywistością, chowając się w piaskach swej podświadomości. Ma żywą wyobraźnię. Często próbuje z góry usprawiedliwić swe postępowanie, gdyż jest raczej lękliwy i boi się cudzego osądu. (Znaczenie imienia Emil)

Do góry