reklama

Imię dla dzidzi

• Starter tematu Starter tematu Joaśka20
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hehe dobrze ze Arlena jest chyba dziewczynka ;) po wielu dniach doszlismy do porozumienia ale w sumie nie mielismy jakis swoich konkretnych kandydatur, natomiast jesli chodzi o chlopca to dla mnie na 3 miejscu Marcel ale na pierwszym egzekwo Beniamin i Samuel niby W nie podoba sie Beniamin i docelowo wybralismy Samuela ale... Beniamin noo po prostu kocham to imie i na dodatek duzo czasu spedzalam na koncertach wilkow:)

YouTube - beniamin.wmv

reklama
A u nas dalej brak decyzji i zwracam się do dziecka cały czas per "Synuś" ;) Jakoś nie mam natchnienia, żeby podjąć z mężem ten temat tak konkretnie. Chociaż może warto byłoby teraz, żeby odgonić troski...

U mnie ostatecznie Jaś albo Krzyś - skłaniam się ku Krzysiowi zawsze mi się to imię podobało:)

Salomii mimo wszystko wybieracie imię dla chłopca?? no w sumie jakby was miało zycie zaskoczyć to lepiej być przygotowanym :)
Agbar nie możecie się ciągle załamywać i martwić. Dziecko będzie dla was najlepszą odskocznią dla problemów więc spokojnie wybierajcie imię! :) Pamiętaj, że wszystko w życiu ma jakiś cel, życie sie dobrze ułoży a wy zacznijcie już myśleć nad imieniem :)

Kiedyś jak moja koleżanka urodziła syna to jeszcze w szpitalu miał nazywać sie Krzysiek.Ale stwierdziła ,ze wszystkie Krzyśki to pijaki i zmieniła imię na inne.

Wątpię, żeby uzależnienie można było odziedziczyć po imieniu :) W swoim życiu poznałam 2 Wiole i wszystkie byłyśmy całkiem inne, znam tez wielu Marcinów i nic oprócz imienia ich nie łączy ;) Za to bardziej widzę podobieństwa osób do znaków zodiaku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry