reklama

Imię dla dzidzi

• Starter tematu Starter tematu Joaśka20
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mam właściwie neutralne rzeczy, więc pod tym względem nie będzie problemu jak się urodzi dziewczynka :) Ale ja czułam od początku, że chłopak, dwóch lekarzy potwierdziło, więc nie przewiduję większych niespodzianek ;)

Mąż już z synem tworzy front przeciw mamie... I zaczynam mieć wizję domu pełnego chłopów ;) Wczoraj Mąż szukał dla Franka pół wieczoru... klocków lego. I to technic. I nie dał sobie wmówić, że młody musi co najmniej 5-6 lat mieć, żeby móc się tym sensownie bawić. Tatuś chce się klockami pobawić, więc wiek syna mu nie przeszkadza ;)

reklama
A ja w pierwszej ciąży czułam, że chłopak będzie, ale kilka miechów w szpitalu i kilkanaście USG zrobiło swoje: wszyscy lekarze, w sumie jakieś 4-5 razy stwierdzili, że córa będzie jak ta lala... No to dobra, miała być Agatka... I lekko wszystkich zatkało jak się urodziła Agatka z siusiakiem... Nie byłam przygotowana, nie miałam nawet imienia dla chłopaka no i tak z Agatki siłą rozpędu zrobił się Jacek. Teraz moje przeczucia od początku są zgodne z tym co mówią lekarze - ma być synek i nie ma innej opcji. I będzie Igor:-)

Ja to już w ogóle mam wizję chaty pełnej chłopów:szok:! Dobrze, że chociaż większość naszych zwierzaków to samice:-D!!! Nie jestem sama z żeńskimi hormonami!:-)

Zdjęć dzyndzla też mam 5 sztuk, więc o pomyłce myślę nie ma co mówić.

Ostatnia edycja:
Gufi, Sarka, Olcia - ja też mam na pamiątkę kilka zdjęć "bułeczki" mojej Agatki... z różnych okresów : 20, 25, 29 tydzień... Chyba w ostatnim trymestrze jej ten siusior wyrósł:-D:-D:-D.
A tak poważnie to podobno zdażają się pomyłki głównie w tą stronę: miała być dziewuszka a wyszedł chłopczyk... Jak już się zobaczy sisiora to raczej na 100% chłopak.

Gufi, Sarka, Olcia - ja też mam na pamiątkę kilka zdjęć "bułeczki" mojej Agatki... z różnych okresów : 20, 25, 29 tydzień... Chyba w ostatnim trymestrze jej ten siusior wyrósł:-D:-D:-D.
A tak poważnie to podobno zdażają się pomyłki głównie w tą stronę: miała być dziewuszka a wyszedł chłopczyk... Jak już się zobaczy sisiora to raczej na 100% chłopak.

moich przyjaciół córeczka do samych narodzin była chłopcem:) po urodzeniu rodzice byli "lekko" zdziwieni brakiem jajeczek, że o samym lekarzu nie wspomnę:)

reklama
No ja tez jajeczka ma na fotce ale....Pożyjemy zobaczymy, imie w razie czego jest. I nawet zwierzaka płci zeńskiej nie posiadam, chyba, że robaki bleeeeeeeeeeeeeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry