reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imie dla dzidzia

u nas bedzie Patryk. Maz sie uparl tak bardzo ze w koncu i mi sie spodobalo. Tyle ze pisownie damy angielska co by maly mial latwiej w amerykanskiej szkole. Ja mam na imie Katarzyna i imie to nie miesci sie w zadnych rubrykach w dokumentach. Skracaja przedziwnie. Bylam juz Katarzyn, Katar a ostatnio u lekarza zpisali mnie Kat (jeszcze tylko czerwonej czapki dziurami na oczy brak).

reklama
WYMYŚLILIŚMY..imię dla syna :D może malutkiej da się jeszcze coś dorobić,bo w kwesti imienia dla dziewczynki to chyba nigdy nie dojdziemy do porozumienia...a chłopczyk w razie czego Alex

U mnie nadal dwie opcje
MARTYNA I EMILA
chociarz szczerze mówiąc zauważam e grzesiu coraz bardziej przychyla sie do mojego pomysłu wiec chyba będzie Emilka ;D

Ja mialam tylko jedno USG i wiecej mi nie zrobia podobno:(
Jak widzialam nasza Kruszynke powiedzieli ze prawdopodobnie CHLOPOCZYK i byl to 19 tydzien,wiec jesli okazalaby sie DZIEWCZYNKA no to niezle bym sie zdziwila hehe:)(bylaby wtedy Carmen).Jednak czuje ze pod serduszkiem nosze BRAIANA!

Widzę, że nie jestem osamotniona w boju z mężem. Mój się zaparł, że synek będzie Tomasz ( czyli junior, bo tata też Tomek) a ja nie chcę juniora !! Dodatkowo do nazwiska zawierającego cz, ż, sz Tomasz pasuje jak pięść do nosa.
Na szczęście według USG ma to być dziewczynka - chwilowo nazywana Mają z opcją zamiany na Maria. I tylko mam nadzieję, że mała niespodzianki nie zrobi i na kolejnym USG nie okaże się chłopcem.

aga! to w ramach odwetu zrób mu na obiad coś, co zje, ale niespecjalnie lubi

ja tak kiedyś zrobiłam. Mój Rafał nie lubi zup, a ja kiedyś jak sie pożarliśnmy zrobiłam rosół, bo miałam straszną ochotę. Jak zobaczył ten rosół, nie był szczęśliwy, ale zjadł..... i ku mojemu zdziweniu uznał, że lepszego nie jadł :D :D

ucieszyłam sie jak wariatka ;)

zrobiłam klops gotowany
zrobiłam porcję dla siebie bo miał być za 2 godziny a przyjechał po 3 więc się nie załapał jak chce niech sobie sam zrobi

reklama
Kinga mam nadzieję, że będzie dziewczynka. Mi ogólnie Tomek się podoba, ale nie do mojego nazwiska ... I jakoś 2 Tomków w domu to o jednego zbyt dużo.

Do góry