reklama

Imie dla dziecka

reklama
Hmm czy w filmie było to nie mam pojęcia!  ::) Ja TV bardzo rzadko oglądam :) Wynalezliśmy to imię z mężem w kalendarzu i bardzo nam się spodobało. W pierwszej wersji miała być Marta ale Marika wydało nam się ładniejsze...
A znajome może wydaje Ci sie dlatego że jedna z dziewczyn na BB (a może i nie jedna :) ale o jednej wiem) też tak nazwała swoja córeczkę :)

Ładne imiona pani wybrała :!: ;). Przepraszam, że pytam ale czy córeczka będzie Magda czy Magdalena bo musi pani wiedzieć - to dwa różne imiona :). Ja np. jestem Magdalena a znam też kilka Magd :).
Pozdrawiam

anetka Krzyś jest czad :) mój mąż ma tak na imię i wogóle Krzysie to straaaaaaaaasznie fajne chłopaki
a co do Magdy to szczerze mówiąc średnio mi sie podoba, kojarzy mi się z koleżanką i może dlatego, za to Maria jest bardzo ładne

reklama
ja mialam dac corci Weronika ale jak sie urodzila to nic a nic mi nie pasowalo to imie do niej,pod uwage jeszcze bralam Wiktoria,Jagoda,Malina,Bibianna,i chyba jeszce jakies ale nie umie sobie przypomniec,w koncu zostalo Milena z czego jestem zadowolana bardzo.
a jesli by sie syn urodzil to by byl zapewne Jeremiasz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry