reklama

Imie dla dziecka

Modest- zdrobnienie np. Modziu (i będzie się czuł jak jakiś moderator forum:-)) Ha ha
Tekla U nas na Śląsku śpiewamy: Tekla, Tekla z papyndekla (czyli kartonu) Kunegunda... ja cie.. ja bym się bała:shocked2:
Perpetura... Gdzieś Ty to wyniuchała??

reklama
;-) moja babcia powiedziała-ma być piotr paweł...bruno jej się nie podoba,bo to ''szwabskie''imię(zawsze jakiś argument)...mąż pamięta kumpli ze szkolnej ławy i to zawsze byli łukasze,marciny-i dlatego według niego takie imiona są najlepsze(dlaczego?tu nawet argumentu porządnego brak)...boki dziś zrywam cały dzień.OLCIA7,chyba zostanie mi dać na imię alan albo brajan(denis ewntualnie);-)może jednak będzie dziewczynka,wtedy imię wybieram ja(i nie będzie to Samanta;-))

Pamiętam, że w bloku, w którym mieszkałam za dziecia ;-) mieszkała rodzina z samymi nietypowymi starosłowiańskimi imionami jak np. Ziemowit, Boguchwał, Dobromir (duzo ich tam było ;-))
a co powiesz na 3 braci: klaudiusz, wergiliusz, oktawian? ojciec po filologii klasycznej, a synkowie, zwlaszcza oktawian to tzw. karki czyli lyse paly? :szok::-D

a co powiesz na 3 braci: klaudiusz, wergiliusz, oktawian? ojciec po filologii klasycznej, a synkowie, zwlaszcza oktawian to tzw. karki czyli lyse paly? :szok::-D
HA! Ciekawe jak ich ziomale nazywają ;-)
Waniliowa argument jest porządny dla "Marcina, Łukasza itp".... mianowicie sentyment Twojego męża do szkolnych lat- hmmm powinnaś się temu bliżej przyjrzeć:-D:cool::-D A Denis ;-)nie dawaj dziecku na imię! Jezu, strach pomyśleć jak będą dzieci w szkole na niego wołać:cool2::-D:-D:-D Czy to tylko ja mam zbyt bujną wyobraźnię..??
JAk Ty dasz tak dziecku na imię to ja dam mojej małej Dżesika, albo, ludzie eureka! Britnej!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry