Tez slicznie Imie Moj synek Ma JULEKA nasza królewna będzie miała na imie Julka :-):-):-) Babcia wybrała, ale czuję że będzie do niej bardzo pasowało)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez slicznie Imie Moj synek Ma JULEKA nasza królewna będzie miała na imie Julka :-):-):-) Babcia wybrała, ale czuję że będzie do niej bardzo pasowało)
Jejku z tymi imionami to trzy światy
Zawsze sądziłam, że to niezła frajda wybierać imię dla dziecka ale tak naprawdę to WIELKA odpowiedzialność
-Ja raczej nie patrzę, żeby imię się słodko zdrabniało, bo zdrabniać ciotki będą do 10roku życia, a przed takim dzieckiem daj Boże conajmniej 90 lat DOROSŁEGO życia
-Musi napewno pasować do nazwiska
Jeszcze pół biedy jak taka np Szantia Kopyto(tylko przykład) wyjdzie w przyszłości za mąż za mężczyznę o "subtelniejszym" nazwisku... Z chłopcem już gorzej jak coś będzie się męczył do końca życia
przykład Maciej Maćkowski no litości
-No i pomyślcie jak Wasze dzieci skończą studia, będą jakimiś poważanymi lekarzami, prawnikami, a tu takie np:
dr Kacper....
prof Kajtek...
U Nas narazie w grę wchodzą
Aleksander-zdrobniale Aleks
Oliwier Tu mam opory
Hubert
Co myślicie?
Ciągle debatujemyObyśmy skończyli na czas ;-)
To to chyba jeszcze pół biedy.Brat mojego chlopaka ma na imię Kuba i wydaje mi się,że byłoby dziwnie...U nas tez w rodzinie jest Jakub ale to maż moje Kuzynki co prawda bliskiej kuzynki bo moje mamy brata córki.
Nie przeszkadza mi to wcale gdyby brat moj np miał syna o takim imieniu to niee ale maz kuzynki nie przeszkadza mi too..:
:

.Moj starszy synek ma na imie Szymon,imie dosc popularne,ale nie az tak jak Jakub,Oskar czy Filip;-)
:-)Czyżby Psikutas bez "s"Kozioł, lub Psikuta .(wiadomo serce nie sługa a męża nie wybiera się po nazwisku)

Tak zgadza sięKajtek to skrót od Kajetan![]()
Chodziło mi tylko o wyrażenie tego co myślę na takim szybkim przykładzie ;-)