Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aleksander -bardzo ładnie:-) sama tak chciałam dac synkowi ,ale już jednego Olka w rodzinie mamy;-) mój ma Ludwik;-) dla dziewczynki podobają mi się Zosia, Łucja...
a mojemu mężwoi strasznie się podoba imię Dominika i Dominik. na dominikę to jeszcze ewentualnie moge sie zgodzić ale Dominik odpada. a dla mnie podoba się imię Weronika i Hubert ( te imiona mój ślubny też akceptuje). podobało mi się też imię Ada bądź Adrianna ale własnie moja siostra sprzątneła mi te imię, no i Brygida ale te zdecydowanie nie podoba się mojemu mężeowi.
ja jestem bardzoooo zadowolona ze moj Jasiek ma w koncu normalne imiona dla braciszka lub siostrzyczki... zrezygnowal z imion "Szafa" i "Sufit" na rzecz Piotrusia lub Natalki ewentualnie Zosi ;-)
Siedzę w kuchni przy laptopie w głos się śmieję... aż mąż przyleciał sprawdzić o co chodzi. dobre Rubi. niesamowicie ciekawe pomysły ma ten twój synek. Ciekawe co USC na to
Ja tam wolę imiona mało wymyślne. Dla chłopca Igor ( nikt o nim nie wspomniał! Chyba się nie podoba) a dla dziewczynki Wiktoria. Odpadają wszystkie Antosie, Apolonie, Ryszardy i Zygmunty. Kojarzą mi się z naszymi dziadkami i babciami.
Witam serdecznie,chciałam sie dowiedzieć co sądzicie o imieniu Sophie tudzież Sofi,:-)moj chlopak jest Irlandczykiem i jest zakochany w tym imieniu.,ja nie pochodzę z Irlandii i zakochana nie jestem ,więc prosze wyrażcie swoją opinię.