reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla dziecka

reklama
Helenkę ma moja koleżanka, też mi się podoba. Ale jak dla mnie to takie bardzo delikatne imię, a jak by się Młoda wdała we mnie to zdecydowanie by taka nie była ;-)

Witam Dziewczyny:)
Długo się nie odzywałam, ale w tej chwili jestem na zwolnieniu lekarskim i mam duużo wolnego czasu więc intensywnie mam zamiar się z Wami integrować;)
My z mężem dla dziewczynki wybraliśmy imię Emilia( myślałam, że mało popularne,ale się pomyliłam), mieliśmy jeszcze typ Edytka i Judytka:)
Dla chłopca, nie mamy jeszcze, mąż chce Patryk, ale syn koleżanki ma tak na imię i się waham... Podoba mi się Nikodem bądź Błażej, jednak kiepsko ze zdrobnieniami. Ładne jest też Marcin, ale mamy dużo znajomych o tym imieniu i różne skojarzenia. Mam nadzięję, że maskymalnie 5 stycznia poznamy płeć naszego Maluszka i będzie wszystko jasne. Niestety na prenatalnych lekarz nie mógł jeszcze stwierdzić:)
Jeżeli któraś z Was jest z okolic Bytomia, proszę o kontakt na privie, chciałabym podyskutować o szpitalu, bo nie wybrałam jeszcze żadnego:)
Pozdrawiam i czekam na kolejne super pomysły na męskie imiona:)

reklama
dzis w wannie stwierdzilam ze jednak Zojeczke chce :-D a jesli sie okaze siusiak to Leonka :-D
myslicie ze bedzie problem z zarejestrowaniem w PL Zoji?

...a moze ta Lenka...

Do góry