Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja absolutnie nie chcę być niemiła, ale ty trolujesz czy na serio pytasz grupę obcych, przypadkowych osób co myślą o twoim wyborze imienia dla dziecka?Cześć wszystkimzastanawiamy się nad imieniem dla dziewczynki, chcielibyśmy żeby było oryginalne jednak bez przesady…co myślicie o imieniu Ines? Macie może jakieś propozycje ?
To że zapytałam nie oznacza, ze bezwiednie posłucham i zrobię dokładnie to, co zostanie napisaneJa absolutnie nie chcę być niemiła, ale ty trolujesz czy na serio pytasz grupę obcych, przypadkowych osób co myślą o twoim wyborze imienia dla dziecka?
Przecież wybór imienia to jest ważna sprawa, co ci po tym, co uważają na ten temat inni?
Ja bym tak nie dała na imię, a jeśli już to pisane Inez.
Warto rozważyć, że Inez jest podmiotem lirycznym popularnej piosenki.
Ines/ Inez nie takie złe... aczkolwiek każdemu co innego się podoba. Macie jakiś inny wybór?
My wybieraliśmy imię córki praktycznie odrazu, wybór pierwszy i ostateczny a u syna zmieniało się to długo, prawie do porodu