reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Imię dla Maluszka :)

reklama
Chciałam nazwać też Miłosz ale kompletnie nie pasuje do nazwiska...

U nas dzisiaj wielkie dyskusje apropo imienia dla chłopca jak się wczoraj dowiedzieliśmy:-) i narazie mamy małą liste:

1. Antoni- nie mogę się oprzeć, jedne z piękniejszych imion. Słyszałam że moda na nie zaczęła być od filmu "Czasu Honoru"
2. Bogusław (Boguś) po wujku co sądzicie? nie będzie się wstydził w szkole?
3.Wincenty
4.Adam
5.Leszek
5. Fryderyk Wilhelm - mojemu mężowi się tak podoba hahahah:-D

Dziewczyny a żadna z Was nie myślała o Bronisławie- Bronku?;-) też ładne

Ostatnia edycja:
Bronek też był w fimie czas honoru ;-)
Wincent - Wini SUPER.
Adaś i leszek,boguś nie moje klimaty.
dużo jest Antosiów.
Fryderyka osobiście żadnego nie znam.

u nas na tapecie jest Nikodem,Maciuś,Karol lub Iwo.

Marcel/marceli fajne. niestety znajomi /sąsiedzi dali tak już swoim, więc ja nie chcę.
ale jak 10 lat temu rozmawiałam z moim mężem o dzieciach , chcieliśmy mieć marcelinkę i marcelka.

reklama
Ewusia12 z Twojej listy podobają mi się Antoś , Adam i Fryderyk jak dla mnie super mały Frycek :-)
Kasienkadg u mnie było brane dwa imiona pod uwagę Miłosz i Marcel mężowi mojemu się bardzo podoba Marcel ale do nazwiska i do córki Maja bardziej nam pasuje Miłosz.

Do góry