Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
cokies najważniejsze, żebyście się Wy dogadali. Rzadko kiedy wszystkim dogodzisz.
Ja w wyborze też brałam pod uwagę tylko moje i Dawida zdanie i w ostateczności ustąpiłam i będzie Igor. Troszkę brakuje mi zdrobnień do tej opcji, ale pewnie wyjdą w praniu
Marcel to był również mój typ, ale odpadł w przedbiegach. D. pracuje na kopalni i jedna z nich nazywa się właśnie MARCEL i osiedle na którym stoi również, więc nie miałam szans
Gabryś również mi się podoba ale kolega D. tak się nazywa więc długo nie rozważaliśmy no i mi Bartosz też się podobał, ale tylko mi także mamy podobne gusta.
Do tego wszystkiego my rozważaliśmy jeszcze Olaf i Aleks, a ja to bym jeszcze Emila chciała
u nas zapewne zostanie Igor tym bardziej ze M pojdzie do urzedu rejestrowac wiec "postawi" na swoim. Smieje sie ze jak ja bede miala mozliwosc rejestracji to inaczej zapisze ale mam male szanse