Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
heh....no Gracjana juz nie bedzie bo bylam dzis na usg i okazalo sie ze bedzie dziewczynka...teraz zostalo nam 3 miesiace na znalezienie dla Niej imienia...oj ciezko bedzie..... :...pozdrawiam
witam ponownie...dziekuje kobitki za gratulacje termin przypada mi na 24.06.2006..teraz jestem w 27 tygodniu...w koncu dzis moglam kupic cos w innym kolorze niz kremowy czy zolty...
kupilam ...ROZOWE BODY I W TYM SAMYM KOLORZE SKARPETKI bo tylko to bylo jedyne co bede mogla zalozyc o tej porze ...jak narazie w sklepach jeszcze same welury:/:/ ale odbije sobie w kwietniu jak pojade do polski na swieta...zrobie prawdziwe zakupowe szalenstwo...
mam do Was kobitki pytanko...mozecie powiedziec mi cos na temat wozka Quinny buzz??napalilam sie na niego ale szczerze to nie znam opini...marzy mi sie jeszcze STOKKE XPLORY...ale jego cena troche wysoka:/:/ pozdrawiam.....