reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imiona dla dzieci

reklama
Brianek i Oliwierek to bardzo ładne imiona!!!!!!!!!!!!!! :) Nie rozumiem tych którym coś w nich nich nie odpowiada, przecież to Wasz wybór i ważne aby wam się podobały, a Wasi synkowie będą na pewno z tych imion zadowoleni :laugh:

Olu-tym starszym to niech sobie skojarzą z Oliwierem Janiakiem-moja stara sąsiadka najpierw mówiła, że Oliweir to jakieś nie nasze ale po tańcu z gwiazdami zmieniła zdanie, bo "ten Janiak to taki piękny chłopiec" Starsi jak nie mają z kim skojarzyć, bo tak kiedyś nie nazywali to im się dziwne te imiona wydają, pewnie tu problem.... a zresztą-to Wasz syn i Wasz wybór, wara wszystkim od tego!
Brianek-to urocze imię, czego chciać więcej! tym bardziej, że nie mieszkacie w kraju!

A na mnie wszyscy się dziwnie patrzą, jak się pytają jak ma na imię :) Nie wiem czy coś jest dziwnego w imieniu Anastazja ;D Czasami mam wrażenie, że szukają w głowie "Jakie jest zdrobnienie od imienia Anastazja?" ;D Śmiesznie to wygląda!!!

To wiodze ze nie tylko ja mam taki problem!!! Tesciowa mowi jak u Oli , babcia Draka, "ten maly" Kazala sobie nawet na kartce napisac jkie to imie i dlaej nie dociera! Tesciu stwierdzil ze to tureckie imie!!! A inni ludzie nie umieja tego wymowic!!! Jak mowie Allan to patrza na mnie jakbym krzywde dziecku zrobila a nad ich glowami rysuje sie chmurka z napisem "chora baba". Tutaj imie mojego dziecka wymawia sie bardziej przez E niz A i jak powiem przez E to wszystko jest ok, ale jak podam polska wersje tego imienia to az mi glupio sie pozniej tlumaczyc!!!
Teraz zopstalo mi tylko ólewac i wam, Iwonko i Olu radze to samo!!!

KRECIK ma racje ,olać ich .To jest wasz wybór , imiona są ładne a wychodzi na to że oni są zacofani .U mnie też nie wszystkim się podoba ,siostrze kojarzy się to imię z psem ale olewam to .To są nasze wybory i są one najpiękniejszymi imionami dla naszych szkrabów

Podzielam wasze opinie. Moi tesciowie tez juz jakies sugestie robia co do imion ( co mnie denerwuje!) Ale nie zamierzam sie im poddac. Generalnie uwazam ze jak przyzna sie wiekszosci tesciom ( lub rodzicom) racje w jednej sprawie to beda jchcieli uz we wszystko inne ingerowac, co jest niedopuszczalne.

reklama
Witam was czytam cyztam ale w dalszym ciagu ie mam zielonego pojecia jakie imie dla chlopca mam 2 dzieciaczkow chlopczyka Adrianka i dziewczynke Angelike teraz nie wiemy jjeszcze co bedzie chlopczyk czy dziewczynka mi sie strasznie podoba imie Sara a dla chlopca nie umiemy nic znalesc cos orginalnego nam sie mazy no coz troszke mamy jeszcze czasu wiec pomyslimy moze jednak nam sie cos spodoba

Do góry