Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam lipcoweczki marthusia w pl juz chyba nie ma problemu z zarejestrowaniem imion obcojezycznych.Siostra moja 6 lat temu urodzila w polsce syna i nazwala go Raul.nie bylo zadnego problemu z zarejestrowaniem tego imienia pozdrawiam...
kasiu my dlugo w naszej rodzinie sie nie moglismy przyzwyczaic do tego imienia siostra moja tez nie byla bardzo zachwycona ale ulegla mezowi(z ktorym dzis niestety nie jest)ale i tak jak mieszkala w polsce to wiekszosc osob dziwnie reagowalo na takie imie jak Raul,tu w de imie to nie budzi zadnego zdziwienia ;D pozdrawiam
Ja nadal nie wiem jakie imiona wybrać.Dla dziewczynki ustaliliśmy Zuzanna albo Natalia,ale to jeszcze nie na 100%.Mój mąż dla synka bardzo chce imię Jan,ale ja nie jestem przekonana...
Ja chciałabym żeby moja córeczka miała na imię Amira
A chłopczyk może Patryczek
Mój mąż pochodzi z Indii na chłopczyka ma inna koncepcje ale nie wiem jak to się pisze hahahaha
witam was !!!!! POniewaz moj chlopak jest z POrtugalii i mieszkamy a Anglii chcemy wybrac imie ktore tak samo bedzie sie wymawialo w trzech jezykach tj. portugalskim , angilelskim i polskim. Dla dziewczynki myslimy o Weronice lub Izabelli ( Isabella), ale mamy problem dla chlopca - jakies sugestie?????? np . moze Aleksander ( Alex) - calkiem fajne. Co wy na to?