Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martyna no właśnie ja też unikam i zawsze chcieliśmy Hanię, ale teraz co wyjdę na spacer z Adasiem to spotykamy Hanię... Z Adasiem też było podobnie. Jak wybieraliśmy imię, to stwierdziliśmy że mało jest Adamów, a teraz taki wysyp!
No właśnie tez sie boje zeby Julia nie mówili. Hmmm. I tez nie lubię imion na fali ale niestety teraz jakos tych dzieci tyle ze cieżko byc oryginalnym no nie mam dla dziewczynki imienia musi być chłopak
ja zawsze chciałam imię Zosia ale teraz każda no moze co druga to Zosia no i też dla dziewczynki nie mam.duzo mi się podoba ale nic tak baaaardzo. mój brat mówi że chce dla syna Leonard jakby się u nich drugi trafił i mówię mu ze przecież wszyscy będą mówić Leon i już mu się nie podoba bo oklepane.
Ja też nie chcę, żeby później co druga osoba w klasie miała tak samo na imię jak moje dzieci. Poza tym ciężko coś wybrać bo albo imię z kimś źle się kojarzy albo ktoś z rodziny albo znajomych nazwał już tak dziecko :/ my będziemy mieli problem jak będzie drugi synek bo nic nam się kompletnie nie podoba :/