Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety musiałam ją rozczarować i Wacka nie będzie, chyba że między nogami. Weź to na luz.. Nie przejmuj się ludźmi czy rodziną.Nastazja, to się uśmiałam, bo z imieniem Wacuś mam dokładnie takie "krokowe" skojarzenie i zastanawiałam sie jak to ująć, aż doczytałam posta i stwierdziłam, że i Ty tak to imię odbierasz))))
W ogóle, dziewczyny, najgorsza kombinacja imienia i nazwiska jaką w życiu słyszałam w moim (dalszym) otoczeniu to: Wacek Kutacha! Boszszzz, jakbym już miała takie niewyjściowe nazwisko, to chociaż ratowałabym dziecko imieniem))
Ale to nie koniec historii!!! Wacek ma brata - Zygmunta - i całkiem niedawno, rozmawiając o imionach, zgadałam się z kolegą właśnie o tej rodzinie. Kolega oświecił mnie, że ten brat żeniąć się zmienił nazwisko na nazwisko żony (no nie dziwię się, że kobieta nie chciała nazywać się Kutacha!) Jest jednak mały problem.... Żona nazywa się Gośka Zygmunt! Czaicie? Gość nazywa się teraz Zygmunt Zygmunt!!! I to jest autentyk! Historia z mojego osiedla!
Z kolei najładniejsze zestawienie jakie znam to: Róża Dzika. Z takiego niezbyt ciekawego nazwiska ktoś zrobił piękne![]()

facet nie mial wyboru hihihihihhi