reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla grudniowych maluszków.

reklama
szkoda tylko, że on tak uparcie wierzy,że będzie chłopak :) rękę by sobie dał obciąć a nawet i dwie :-D

To tak samo jak Moj caly czas mi powtarza ze bedzie chlopak ze nie ma szans ze dziewzcznka, a mowi tak bo ma 3 braci i kazdy z nich ma po 2 synow u Niego w rodzinie rodza sie same chlopaki, ale ja i tak mam nadal nadzieje i przeczucie ze bedzie cora :-)

mój za to ma przeczucie na dziewczynkę, cały czas powtarza, jak kocha swoje dziewczyny :-) i tylko on jedyny wierzy w córeczkę, bo dosłownie wszyscy mówią, że będzie chłopak.

To tak samo jak Moj caly czas mi powtarza ze bedzie chlopak ze nie ma szans ze dziewzcznka, a mowi tak bo ma 3 braci i kazdy z nich ma po 2 synow u Niego w rodzinie rodza sie same chlopaki, ale ja i tak mam nadal nadzieje i przeczucie ze bedzie cora :-)
no to podobnie jak u mnie, Mój ma 2 braci a i ja jestem jedyna dziewczyną w całej rodzinie a chlopaków to łącznie 6 jest(braci i najblizszych kuzynów) :) ale przyszli dziadkowie juz zamówili sobie wnusię z kręconymi ciemnymi włoskami :) //tylko nie wiem co kim niby te ciemne mają być, bo my oboje mamy blond :-)
ja chciałabym córę ale jakoś tak w głębi czuję,że chyba jednak będzie syn :)

no więc skoro już wiem, że będzie chłopak i Hania będzie musiała poczekać na swoją kolej, zaczynamy loterię z męskimi imionami ufff, jest ciężko, ale pojawiło się kilka typów (kolejność przypadkowa):

Miłosz, Błażej (no ale mój mąż z koleją wymyślili, że jakby wyjechał za granicę, to będą na niego mówić B.J., a że to 2 świntuchy, to skrót od bl*w job... więc do przemyślenia :dry:), Dominik też jest ok, Adam (trochę za dużo tych Adamów ostatnio, no ale..), Igor, Marcel i uwaga Miron :)

kota z tym Błażejem i domniemanym skrótem, to błagam Was ..:D hehe wolę o imieniu mojego dziecka nie myslec w tych kategoriach;)

u nas będzie tak
Chłopczyk : Nikodem ( mąż wybrał ) mi podobają się jeszcze takie imiona jak : Julian, Antek , Cyprian, Wiktor, Alan, Emil,Feliks, Maxymilian,Hubert
ale decyzja już podjęta :)
Dziewczynka : Julita

a ja tak wczoraj o imionach w kościele sobie zaczęłam myśleć i mi się podobają póki co:
-Tomasz, Michał, Jan (Jasiu)
-Magdalena, Anna, Emilia, Iga
kolejność przypadkowa :) a na pewno te imiona się milion razy jeszcze zmienią ;-)

reklama
mąż wybrał imię dla chłopczyka Jakub i mówi do brzucha Kubusiu... w sumie na razie to nasze imię robocze na dzień dzisiejszy, ja nie jestem w 100% przekonana, ale nie mówię nie.

Do góry