A u mnie z wyborem imienia to wogóle będzie jakiś kosmos, bo imię wybieramy wspólnie z mężem i córkami

I oczywiście ciężko jest podjąć jakąś decyzję bo zawsze komuś się nie podoba... :-) A mąż to wogóle uważa że mamy jeszcze tak wiele czasu że nie będzie się wypowiadał w tym temacie...
I tak, dla dziewczynki mamy kilka pomysłów... Mi bardzo podoba się imię Blanka ale oczywiście nikomu więcej z rodzinki

Poza tym Gabrysia, Tosia, Michalina, Nela, Lucja, Pola, Marysia, Izabella, Tola. No i jeszcze miałam taki pomysł że w związku z tym że nasze dziecię zostało poczęte we Włoszech :-), to może na pamiątkę nazwać je Carmela , no ale i tu zdecydowane
A do tego to prawdopodobnie chłopiec i tu już wogóle lipa bo innych propozycji brak, a moje wszystkie zostały odrzucone... a podobają mi się imiona (bardzo) Miłosz , Nikodem , Marcel. (Trochę mniej) Oskar, Wiktor, Krystian. no i jeszcze po Włosku... Nicolas;-) Oj ciężko będzie...

A moje córeczki noszą imiona(może się komuś spodobają) Natalia , Adrianna i Patrycja :-)