reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

widzę,że nie tylko ja jestem fanką imienia Antoni!

tez poki co typujemy to imie dla ewentualnego chlopca :) i moj dziadek i dziadek meza nosili to imie :-) bardzo fajnie sie zdrabnia ;)

a co do dziewczynki to maz bardzo by chcial Oliwke ;) a ja w sumie uwazam, ze to ladne imie i mogloby byc (szkoda tylko, ze az tak popularne... no ale coz... :-p)

reklama
U mnie będzie bardzo nietypowo :)
Mój narzeczony polakiem nie jest :)
Dla dziewczynki Gayathri a dla chłopca jeszcze myślimy.. :)

widzę,że nie tylko ja jestem fanką imienia Antoni!

Powiem wam, że co drugi to teraz Antek ;). 50m od nas tez jest Antek. Jak się przeprowadzimy do nowego domu to też będziemy mieli tam Antka. Znajomi mają Antka i Franka. A na początku 2011 czytałam, że Antek to 3 najpolularniejsze imię było w warszawie w 2010 roku.
No, a nasz antek miał być taki wyjątkowy :p

Mi się z kolei teraz Staś, Hubert, Leon podoba. znajomi mają Joachima :)

Wiem właśnie, też widziałam te statystyki. :( A imię Antoni/Antonina podobało mi się od zawsze ale wcześniej byłam za młoda,żeby zostać mamusią!

My jakos nie mamy typów jeszcze, nastawiałam się że starania zajmą nam więcej czasu, i wtedy w trakcie cos się wymyśli, a tu prosze w pierwszym cyklu nam się udało:)

Borys miał mieć na imię Gabriel, strasznie nam się to imię podobało:) ale oczywiscie zostalo nam skutecznie obrzydzone, docinkami ze strony i znajomych i rodziny, I zażartowaliśmy że damy Borys, i wszyscy się przerazili, a mysmy jednak zaczeli mówić do brzucha Borys i tak już zostało:)
Teraz to oczywiscie nikomu pewnie nie powiemy jak damy na imię;) Wam oczywiscie powiem jak coś ustalimy:) Tyle że bede się musiala z siostrą dogadać bo będziemy rodziły w odstępie dwóch miesięcy:) zebysmy takiego samego imienia nie wybrały:D

reklama
Do góry