• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

reklama
Mi od zawsze podobało się imię Saturnin. Jak byłam mała to marzyłam, że będę miała synka i będziemy sobie mieszkali sami w domku po dziadkach. No ale nie jestem aż taka odważna na takie imię.

U mnie w pracy jest taki emerytowany już profesor, który ma na imię Saturnin właśnie, uroczy przedwojenny dżentelmen.

A moja pani promotor miała na imię Nonna, jak mówię komuś jak się nazywała, to też nikt nie wierzy w takie imię :)

Helenka też mi się bardzo podoba, i Tereska, ale mój ulubiony mąż kategorycznie się nie zgodził. Także dla dziewczynki dalej nie mamy imienia.

Ja główkowałam i wymyśliłam, dziewczynka : Wiktoria, Weronika, Kornelia, Oliwia, a chłopczyk : Wiktor, Dominik, jeszcze muszę z partnerem przedyskutować ten temat :) :-)

sandzii, fajne imiona dla dziewczynek powymyslalas, ja chcialam Kornelie, bylaby Amelia i Kornelia, ale drugiej stronie sie nie podoba :/
Na razie stanelo na Klara Bedzie Klara i Amelia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry