Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja Ida ale kazdy mowi na nia Kasia.. niecierpi swojego imienia.. a skad sie wziela ta ;'Kasia;;??to nie wiem bo ona nawet tak na drugie nie ma... chyba sobie wymyslila heheheladies - moja mama podobnie, ma na imię Józefa i szczerze go nienawidzi.
a teściówka...powiem tak a ch...jej do tego jak dacie na imię dziecku? Wasza sprawa
Obecnie próbuję Zuzię przeforsować
A jego propozycje mi też się nie podobają.
Moje dziecko moja decyzja- ja je qwa noszę leżę plackiem i denerwuję się żeby je brzuch trzymał wewnątrz mnie jak najdłużej i jeszcze jakaś baba inna czy chłop miałaby mi imię narzucac?! No way!
Rodzice mnie znają więc nawet im do głowy nie przychodzi żeby się zastanawiać nad imieniem dla naszego dziecka. Tata wparawdzie bardzo chciałby Zuzię ale to takie luźne że bardzo mu sie podoba i byłoby super i tyle. A Mama-bedzie kochac jak szalona jakkolwiek nie nazwę jej drugiej wnusi