Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teraz nawet nie pyta o imię, ale wpienia mnie czym innym. W mało subtelny sposób daje do zrozumienia, że czeka na wnuka (...)![]()
To chyba tak samo jak z Katarzyną czy podobnymi imionami (Barbarą, Antoniną itp) - jestem panią Kasią lub panią Katarzyną w zależności od stopnia spoufalenia.podoba mi sie Adrianna tylko zastanawiam sie nad kwestia jak bedzie dorosła Adą to jak mówić Pani Ado? Pani Arianno? trche cieżko

Dobry pomysłA w ogóle to po tych wczorajszych tekstach teściów, stwierdziliśmy, że nie będziemy mówić nikomu jakie mamy typy, a jak się urodzi, to powiemy że tak była podpisana na metce![]()
też mnie irytuje komentowanie imion, o ile płci raczej nikt nie komentuje, ale co do imienia, to zawsze musi być coś ;-)nie będziemy mówić nikomu jakie mamy typy, a jak się urodzi, to powiemy że tak była podpisana na metce![]()

Mój M trzeźwo "Mamo, ale to już się rozstrzygnęło przy poczeciu", a ja jej dodałam, że chyba sama za mało na rece dziewczynki brała jak była w ciąży.