reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

Anezram moi znajomi maja małą Kasię, a my bierzemy pod uwagę Anię. Takie imiona też cały czas są tylko, że proporcje się zmieniły. Niedługo takie imiona będą oryginalne:-p

reklama
O imieniu Ela się nie wypowiem bo nie będę uskutecznieć autoreklamy:-D Osobiści elubię moje imię, ale szczerze powiedziawszy nie czytałam żadnych charakterologicznych elaboratów na temat Elżbiet;-) Ja jestem radosną i zwariowaną, pozytywnie nastawioną do świata i ludzi optymistyczną realistką. Wady takowoż, posiadam również w pakiecie;-)

Anezram wśród moich znajomych też niedawno pojawiła się mała Ania i Joasia :tak:jest też Nina - coraz częściej słyszę to imię wśród dzieci a mieszkam obok przedszkola i LO więc mam małe rozeznanie :-D;-)
Phelania mi też się podoba Róża i Jogoda ale że mam już w domu Kalinę to u nas nie wchodziłoby w grę :-)
Za to ze względu na brak faworyta wyśrodkowaliśmy z okolicznych opinii i potrzeb i na dzień dzisiejszy u nas zostaje Jakub :-)

A u nas w końcu mąż podjął sam w pt decyzję i powiedział że będzie Lenka hahah sam wzbraniał się na początku przed tym imieniem, więc ja odpuściłam.
Oczywiście nie byłam przeciwna bo przynajmniej mamy już imię ;)

Oliwka 36 -dziękuję, trudno mi uwierzyć, że on już pełnoletni :tak:
będzie chrzestnym dla Juniorka i zastępczym ojcem (jak sam się określa ):szok:

reklama
Do góry