Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas dwa obowiązkowo :-) Znajomi ochrzcili syna 3 imionami. Ksiądz nie miał nic przeciwko. Nie wiem czy to ma coś wspólnego, bo nie jestem zorientowana, ale chrzcili w starym rycie ;-)
Urzędowo oczywiście ma dwa, bo to chyba nie do przejścia.
Kubusie to rozrabiaki mój brat 7lat, Kuba ma energii za 100 dzieciaków ;p na tyłku usiedzieć nie może, a i rozpieszczony bo można rzecz, że chowany jako jedynak. my z siostrą nie mieszkamy w domu odkąd LO skończone, więc sam został. rozpieszczali dziadkowie, troche tatuś no i my siostry kochane
Ojjj znam to My z siostrą też po LO wyprowadziłyśmy się z domu a Młoda została z rodzicami jako jedynaczka. Teraz ma 19 lat i nawet ziemniaków ugotować nie umie (bo zawsze wszystko pod nos podane). Nie mówiąc by do pracy się garnęła... No ale przynajmniej moim dzieciątkiem potrafi się super zająć.
U nas dla chłopca jest pewniak - Dominik, od lat mam upatrzone to imię
gorzej z dziewczynką, nic nie podbiło nam serc w grę wchodzi może Marta, Karolina, Paulina, ew. Maja?? ale do żadnego nie jestem do końca przekonana...
emilchen spokojnie, masz czas jeszcze a moze nie bedzie potrzebne imie dla dziewczynki?
nieobecna nade mna skacze siostra Ł tez ma 19 lat i tez rozpieszczona w przyszlym tyg jedzie niby do pracy do holandii ale my wszyscy srednio to widzimy
uwaga! mój Ł ostatnio cos duzo niespodzianek dla mnie ma, na czwartek ponoc kolejna szykuje
ja już imion nie zmieniam przyzwyczajam się,mówię ludziom jak pytają,że czekamy na Gniewka,tylko zastanawiam się czy nie dać Gniewosz a nie Gniewko bo można i tak i tak.Na córkę nie liczę (niemniej cieszyłabym się) i też zostaje Jagoda. Już tak mam,że od początku muszę znać imię mojego dziecka