Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Na szczęście nie trzeba się określać na początku co do liczby dzieci. Życie różnie się układa. Czasem coś nagle się zmienia w finansach, w myśleniu itd. Moja ciotka, dzieci prawie odchowane, parka oczywiście, a tu niespodzianka, dzidziuś będzie :-)
Ja zawsze chciałam dwójkę, jednak jak się urodzi 2 chłopak to pomyślę o 3 dziecku Jedyny wymóg to byłaby zamiana mieszkania na jakiś domek aby dzieciaki miały swoje pokoje. Choć powiem Wam, że moja znajoma miała 13 dzieci i wszyscy mieszkali na 2 pokojach i kuchni. Oczywiście wiadomo, że cały czas nie było ich tyle na raz bo starsze wyprowadzały w miarę szybko z domu.
my mielismy okazje kupic mieszkanie 2pokoje, ale zdecydowalismy sie na 4. fakt ze dwa razy drozsze, ale cena i tak mniejsza niz w poznaniu za kawalerke wiec dla nas to jak darmo no i myslimy od razu o tym, ze jeden pokoj salon, drugi sypialnia, trzeci dla dziecka w czwartym Ł chce gabinet. jednak jak pojawi sie drugie dziecko to tatus zrezygnuje z gabinetu na rzecz bobasa na poczatek nie zrobimy remontu calego mieszkania bo najnormalniej w swiecie kasy brak. zrobimy sobie salon i sypialnie a z czasem odlozymy kase i zrobimy dwa kolejne pokoje. na szczescie w lazience i kuchni da sie funkcjonowac bez remontu poki co
my kupiliśmy 2 pokojowe, ale przerobiliśmy na 3. w kuchni zrobiliśmy naszą sypialnię a w salonie powstał aneks kuchenny. Młody ma pokój dość duży - 12m, więc jak będzie 2 chłopców to się pomieszczą. Na szczęście mamy jeszcze 4m garderobę więc odchodzą nam szafy, które jednak zajmują dużo miejsca. Mam nadzieję, że kiedyś będzie stać nas na coś większego, a póki co cieszymy się z tego, że jesteśmy na swoim i już nie płacimy obcym ludziom po 1500 zł za wynajem jak do niedawna
my mamy dosc duzy dom, wiec kazde dziecko ma swój pokój i jeszcze wolne zostaja na wszelki wypadek . zawsze chcielismy duzo dzieci, tylko troche kiepsko nam prokreacja wychodzi w tym roku planujemy malowanie i male przetasowania. syn chce mniejszy pokój, bo marudzi, ze ma za duzo sprzatania. stwierdzilismy z mezem, ze niech sie wyprowadzi do mniejszego, a my zrobimy tam duza sypialnie dla siebie i maluszka, który na poczatku bedzie z nami.
perełka Wam prokreacja nie wychodzi? nie załamuj mnie, to co ja mam powiedzieć - też dom na kredyt, dość duży, budowany pod trójkę dzieci i do tej pory ciągle sami