reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

jestem na 100% pewna Poli,to jest odrębne imię
my też myślimy czy dać Gniewko czy Gniewosz i myślę,że z tym imieniem będzie większy problem,a sprawdzałam w spisie i w 2014 roku w styczniu jest zarejstrowanych 157 męskich imion Gniewko i 93 Gniewoszów
natomiast Imię Pola jest w krajowym rejestrze ludności lub na liście imion dzieci urodzonych m.in. w takich krajach, jak Polska, USA, Wielka Brytania, Hiszpania, Szwecja i Czechy

reklama
Nieobecna z Polą nie powinno być najmniejszego roblemu, znam 3 małe Polcie i rodzice rejestrowali dziewczyny bez przeszkód :) fajnie że będzie babeczka :)

Martwi mnie to, że jednak rada języka polskiego wypowiada się negatywnie o imieniu Pola. Jak dla mnie to też normalne, odrębne imię, ale jak urzędnik się nie zgodzi to nic nie zdziałam.

Bada - napisz sobie maila do rjp, do 4 tygodni wydadzą Ci opinię: Kontakt

Doggi - chyba tak zrobimy, jak tylko choróbsko odejdzie ode mnie i zacznę wstawać z łóżka i normalnie funkcjonować. Wykończę się :(

nieobecna, nie spotkałam się z tym, żeby ktoś miał problem z Polą, ale fakt, lepiej podejść i zapytać ;-)

A u mnie nadal pustka i po cichu strasznie liczę na chłopca - problem rozwiązałby się sam :-(

Doggi jakos ciezko mi uwierzyc. Cos czuje ze figura nadal mozwsz sie chwalic. Ja za to od zawsze mam duzy biust i szerokie biodra. Ksztalty kobiecosci jak to mowia.

Nieobecna nie wiem jak to z Ola. Wiem ze imie bartek bartosz i bartlomiej to trzy rozne, mimo ze bartek jet tez zdrobnieniem od dwoch pozostalych ;-) co do Poli to zalezy pewnie od dorej woli. I czasem jak mkeszka sie na jakis wiochach gdzie znaja tylko imiona typu maria, jan itp to moze byc ciezko .

Nulini znam ten bol;-)

reklama
Do góry