reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Femme, nieobecna bardxo ładne obrączki

U nas takie, zwykle proste z ostrymi kątami nie zaokrąglone tylko takie chciałam :)

Załączniki

• 1406199290781.jpg
    1406199290781.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 51
My mamy identyczny kształt i grubość jak nieobecna tylko tak jak pisalam, połowa złota, połowa białe złoto.

Femme- łańcuszek i kolczyki mam nawet kilka bo mąż przy okazji jakiegoś święta to kolczyki kupuje, idzie na latwizne. Chociaż doceniam to bo my ogólnie nie robimy prezentów sobie.

My byliśmy zwolennikami białego złota, ja mam większość biżuterii srebrnej i stwierdziłam, że żółte złoto nie będzie mi pasować. Łatwo pomylić ze srebrem, ale jak ktoś widzi białą obrączkę to raczej wie, ze to złoto, a nie srebro i trochę bardziej się błyszczy.
Mąż pierścionek wybierał sam, a obrączki wzięliśmy najprostsze i najtańsze jakie były, choć i tak były drogie.
Teraz mąż na święta dokupuje mi coś z białego złota- łańcuszek, zawieszkę, kolczyki. Teraz mówi, że może czas na kolejny pierścionek:tak:.
To mój komplet "ślubny" (w końcu nauczyłam się wrzucać zdjęcia)
WP_20140724_003 (2).jpg

Załączniki

• WP_20140724_003 (2).jpg
    WP_20140724_003 (2).jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 42
ja nie mam problemu ,bo nie noszę biżuterii ,teraz tylko bransoletkę,którą m mi ofiarował na gwiazdkę i jest zdziwiony,że zdjęłam ją tylko raz do czyszczenia
m tak zniszczył obrączke na budowie,że trudno ją rozpoznać,ale nosił w przeciwieństwie do mnie :-D

Ja mam obrączki robione na zamówienie, więc musiałabym robić zdjęcie, a że biżuterii po domu nie noszę, to może kiedyś :-p

A ja z kolei nie sciagam, od dnia ślubu nie sciagnelam obrączki, nawet do porodu, no ale miałam to szczęście że nie puchlam.

reklama
Do góry