• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona dla naszych dzieci + ranking imion

no wiecie, ja uwazam ze np wielka glupota albo nie wiem jak to nazwac jest nazywanie dzieciaczka nazwa ulubionego klubu pilkarskiego [Milan - rozmowy w toku o kibicach] albo wlasnie staromodnie i powaznie typu Świętopełk, Dobromir itp...

ja chcialam aby nasze dziecko mialo takie imie jakiego nie ma u mnie w rodzinie i u meza i stanelo na Oliwierze jak juz bylo wiadomo ze synek, zreszta nawet od kilku tygodni mowie do brzucha 'Oli uspokoj sie' jak mi dokucza bardzo ;)

reklama
A ja uważam ze to rodziców sprawa jak dają na imię swojemu dziecku...fakt niektóre imiona powalają że aż samo sie bierze na usta aby to skomentować ale tak czy siak nas to nie powinno interesować skoro to nie nasze dziecko...

MARTUSIA dla ciebie może być idiotyczne imię przykładowo Milan ale dla rodziców pieknym imieniem:)każdy ma swój gust...jedni mogą tak samo myśleć o imieniu twojego dziecka jak ty o ich...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry